Litauen.

Den 2011-07-31, kl 12:47:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Imorgon så åker jag till Litauen, vakna kl 5.00 :o. Vi kommer åka bil till Stockholm, från Höglunda. Det är runt 500 km. Sedan så kommer vi åka båt i 16 timmar. Vi kommer att kliva på båten runt 16.00 för båten åker runt 17.00. Sedan kommer vi att vara på båten och inte göra så mycket. Nästa dag så kommer båten fram kanske runt 10.00, då är vi i Riga, och åker rakt till Litauen, det kanske är runt 200 km ända hem till mormor/farmor, farfar! inte så långt. Sedan så är vi framme!! ;)
Den 3 Augusti så ska vi åka till havet i några dagar, härligtt! Sedan så ska vi bara vara med familjen, och alla kompisar!<3
Jag kommer inte kunna blogga mycket/ kanske inte alls på 3 veckor, för vi kommer inte ta med våran data, och mormor/farmor, farfar har ingen data så. Kanske bara hos våra kusiner eller kompisar! ;)



Hejdåå!! ses efter Litauen kanske!! xoxo...

xoxox~~~~Liviiyy

10 saker om mig som du vet eller inte! ;)

Den 2011-07-30, kl 23:17:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
1: Jag brukar sjunga 24/7, ne kanske inte men iaf OFTA.
2: Jag ärlskar Justin Bieber.
3: Jag har varit på Justin Biebers konsert 1/4-2011.
4: Jag börjar att må illa om jag gungar för länge.
5: Jag ÄLSKAR att lyssna på musik!
6: Jag hatar att duscha på morgonen!!
7: Jag HATAR när någon väcker mig när jag är trött..
8: Jag kan vara lite tjurig på morgonen.. men inte ofta ;D
9: Jag kommer från Litauen<3
10: Jag har en familj som älskar mig!
Ni kanske vet det flesta men aja!! :D
xoxox~~~~Liviiyy

I♥U

Den 2011-07-30, kl 22:33:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Oväntat besök!

Den 2011-07-30, kl 22:30:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag så kom våra tvillig kusiner till oss. Sedan satt dom och pratade, medans jag och laura stod upp och bara lyssnade. och då helt plötsligt hörde vi att det var någon som pratade, jag och Laura stod bara där helt chockade.. Det var några vi inte hade träffat på ÅR!! och dom bor nära Stockholm, så vi tänkte inte på att dom direkt bara skulle komma till oss.. ;) så det var ju kul att få träffa dom! :))
Och vi åker bara om TVÅ dagar OMG!!!! :''))
xoxoxo~~~~Liviiyy

Vilmantas!

Den 2011-07-30, kl 15:45:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag så åkte jag till Stugun, Jag träffade Vilmantas. Vi gjorde inget, vi bara gick runt! ;)
Idag måste jag börja packa! Så ska nog göra det om ett tag!
xoxox~~~Liviiy

Oj,Oj,Oj!

Den 2011-07-29, kl 19:43:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Igår åkte jag till Kärlane med  mamma, för jag skulle ta en spruta. Aoo!! ja och det gjorde ju lite ont. Sedan var jag kvar där tills mamma slutade sitt jobb. Medans dom jobbade så gick jag och Samanta och köpte en mjukglass. Vi sa att vi ville ha en liten bägare, men dom häller i hur mycket glass som helst, så det rinner över:o
Sedan åkte vi hem, och jag var med Erica, och vi funderade på om vi skulle bada, och det gjorde vi såklart! Det var jätte härligt!
Sedan så skulle jag sova hos henne, för vi skulle till stan nästa dag. På kvällen så kollade jag och Erica på Never say never, som hon hade fått på DVD! LOVE IT!!!!
Idag så mådde jag och Erica så illaaa!!!
Först så åkte vi in till stan. Vi gick på Cubus och kollade lite kläder, men det fanns inget som jag vart kär i. haha.. Men Erica köpte en jätte fin trjöja!! orättvist!  ;)
Sedan gick vi till karusellerna. vi åkte en jätte konstig först, det snurrade BARA runt, seriöst, BARA runt, runt, runt, jätte jobbig! Sedan åkte vi direkt en annan som hette typ "Extreme fly" eller? :o aja, men den var iaf kul! ;)
Extreme fly!
Sedan vart vi så åk sjuka! blää... så vi tog en pause, för att äta lite. Sedan väntade vi i ca 40 min, och började åka igen.. hahah.. fast då åkte vi inte dom två som vi hade åkt först, utan några andra. Vi köpte ett åkband för runt 250 kr, man fick åka 10 åk för den. vi åkte en som snurrade jätte snabbt, sedan så ville vi åka den igen, så vi gick och kollade om det fanns några platser kvar, det gjorde inte det. När vi skulle gå tillbax så halkade Erica, hahahahah.. Det såg SJUKT kul ut!!! :D:D:D
När vi hade åkt runt 7 åk så träffade vi några av våra klasskompisar, mm.. :)) Jag och Erica åkte Extreme fly igen, sedan så klev vi på en annan direkt (det var den som vi åkte först) och det var inte så smart, för efter det så mådde vi SÅ SJUKT illa så det inte var sant!!!!! BLÄÄÄ!!!
Vi hade ett åk kvar men den skippade vi så vi åkte hem. Mår lite lilla nu. :oo
När vi skulle till bilen så såg vi Eric Saades bil! haha.. nedå, eller vet inte;)) hahah
Hmm.. är det hans eller inte!?? ;))
Några bilder från idag!









xoxoxo~~~~Liviiy



ÄNTLIGENN!!!

Den 2011-07-26, kl 21:49:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
JAAAAAAA........ ERICA KOMMER HEM IMORGOONN!!!!! IIIPPP, MUAHH!!! Har saknat dig så mycket! du är den underbaraste, FINASTE, SNÄLLASTE, BÄSTA VÄN EVERRR!!!
Kom bara hem nu, orkar inte vänta i en till dag!! du fattar inte hur mycket jag har saknat dig gummann..
du är en människa som är snäll av dig, ibland kan vi börja gräla men det går över! för man börjar fatta direkt att man aldrig vill förlora en sådan kompis som dig, du är verkligen en jätte snäll kompis, och man kan säga saker till dig som man inte vill att någon ska veta. Hos dig så stannar det tills du har glömt bort det! du bryr dig om man är ledsen stöttar en! ÄLSKAR DIG!

puussss, Kraammm!! ILY!


xoxoxox~~~~Liviiyy


Hemma från stan!

Den 2011-07-26, kl 19:28:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Hejdå!

Den 2011-07-26, kl 12:05:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej!

Snart så ska jag till stan. Vi ska lämna av mammas kusin, och hennes barn på tågstationen, för dom ska till Stockholm. Dom kommer att vara där i 5 daga, Sedan så ska dom åka med oss hem till Litauen. Dom har varit hos oss i 1 vecka.
Men nu så ska vi åka till stan, eller snart!
Hejdåå!! :))
xoxox~~~Liviiyy

One Piece, är ju mysigt!

Den 2011-07-25, kl 23:23:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Tiden går fort.

Den 2011-07-25, kl 12:09:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är det bara 2 dagar tills min bästa vän Erica kommer hem. Har saknat henne såå mycket! Sedan har jag upptäckt att det bara är en vecka kvar tills vi åker till Litauen. Tänk er, en vecka, det känns så sjukt nära! Har inte fått träffat mina vänner och släktingar på över ett halvår, och nu, om en vecka får jag träffa dem igen!

MEN. När vi kommer hem från Litauen, är det bara en vecka tills skolan börjar igen, vilket känns väldigt o kul.. Fast jag har insett att när skolan väl har börjat så är det inte så länge kvar tills våran underbara klass ska åka till Turkiet. Det är då bara 32 dagar kvar från att skolan börjat. Och det känns heelt underbart! Tänk er, att ligga på stranden, umgås med sina klass kompisar, och bara ha det bra. För det är sista året för oss tillsammans, som en klass. Och det här året ska vi ta vara på och ha det riktigt, riktigt trevligt!


xoxo~~~~ Liviiy

Inte haft så mycket tid!

Den 2011-07-25, kl 11:51:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hejsannnn!!!

Jag har inte haft så mycket tid att sitta vid datan! men jag ska berätta lite saker som har hänt dom här dagarna!
Ja i Lördags så jobbade jag, när vi skulle gå hem, så skulle jag gå ner för en stentrappa, "bakom" kyrkan. jag hade mat med mig, för jag skulle kasta det !(det var inte mycket kvar av maten så ja) och när jag gick ner för trappan så halkade jag och fick all mat över mig! AOOOO!!! så nu har jag jätte ont i rupmaann!! hahha... Det var tur att man skulle hem då! lol... När jag kom hem så var jag ensam hemma! det började SPÖ regna, med Åska!!
Jag satt ute, med pipen, och såg bara hur himmlen lös upp! så jag tog pipen och sprang till bilen!! hihi!! kommer kanske ett videoinlägg på det! Sedan slutade det så jag gick in! jag höll pipen i min famn, och det var hur halt som helst, så jag var så nära på att halka! hahah...

På Söndag så jobbade vi ju också, fast sista dagen!! Julia och Samanta kom dit då! Vi hade inget att göra, så vi fick för oss att ringa i klockorna!! hahahaha... Det var jätte kul!! HAHAHAHA... Sedan så stängde Ida in oss alla, hon låste in oss! men då så låste vi in henne från våran sida, så hon inte skulle komma in!! haha.. Men vi var tuvngna att öppna, för det var några turister som kom! Sedan låste vi in Ida, och hon försökte att kliva ut genom ett fönster,då höll jag för att hon inte skulle komma ut! men då tog hon och la sin hand mitt på fönstret och putta/jag höll emot, så det sprack!!! Oppss!! :/

xoxox~~~~Liviiy

Kyrkan i två dagar till!!

Den 2011-07-23, kl 12:21:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja snart så slutar jag jobba här :DD
det finns internet i kyrkan, sjukt haha.... så jag sitter och nördar... ;D
och om 8 dagar åker jag till LITAUENN!!!! IIPPP!!!<333

xoxoxox~~~~Liviiyy

Erica<3

Den 2011-07-21, kl 23:07:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
hhahaha.. dom var jätte godaahh!! :D
ser du att jag kommenterar på din blogg? för det syns typ inte :oo <3
LOVE YOU!!! <3

Yeyy!!

Den 2011-07-21, kl 18:55:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ska åka båt snart!! :'))

Idag så kom jag hem, och sprang lite, gick till Ericas hus och kollade hennes jordgubbar :D det var runt 6 st, men dom åt jag upp! :D:D:D
så ska hon få av oss när hon kommer hem! ;D love you ERICAA!!<3
xoxoxo~~~~~Liviiyy

Blä väder just nu!!!

Den 2011-07-20, kl 17:21:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har jag jobbat! så klart!!!
det var bara en turist som kom idag.. så vi gick ner till ett dagis, som ligger nära!
så där var vi och gossaadee med små sötingar!! ;)
Sedan kom jag hem, och åt nyligen! :) så började det plötsligt att SPÖREGNA!!! :// Uschaa!!!

xoxox~~~Liviiyy

Lovely Day!!<3

Den 2011-07-20, kl 00:41:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Idag jobbade jag! Det var några från USA som kom! :ooo COOLT OR WHOOTTT!!! :')))
dom tog ett kort på oss alla, och sa att som skulle ta med det till USA och visa! :')
Dom var hur trevliga som helst!!
<3
Idag så kom mammas kusin till oss, dom kom nyss!
kommer några bilder från idag! Hahah,vi tog på oss kläder som fanns där :D:D

Jobbar!

Den 2011-07-18, kl 18:45:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har jobbat idag, i kyrkan!
var drygr, men tiden gick ganska snabbt idag!  kommer några bilder från idag!
Det var så tråkigt väder idag så man satt ju bara inne!!  Och det vart SVINKALLLLTTT!!! så jag tände några ljus! :)

Några bilder från Mörtsjön!

Den 2011-07-17, kl 21:40:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
hihi!!

Badtime!

Den 2011-07-17, kl 16:16:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ska till mörtsjön och bada med Denice och Laura nu!
härligt!

ska byta design kanske?

Den 2011-07-16, kl 14:55:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag ska kanske snart byta till en annan design..hmm... vet ej...Men tror att jag ska det iaf!!

Laura kan allt om det här, jag fattar inte ett piss...  hahah.. så hon kanske kan hjälpa mig! :)
Hon har gjort min blogg! :)
Tack Lauraa!!<3
xoxxoo

Bakarrrr!!!

Den 2011-07-16, kl 14:50:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Heej!
idag så har jag och laura kollat på film, "Soul Surfer" tror jag att den heter!
Men vi kollade inte klart. För vi gick ner och bakade, Fast hon gjorde allt hahahaha... :D
vi bakade morotskaka! mmmmm...

Ikväll så ska jag mamma och laura kolla på någon film på TV:n om det går någonting bra!
Myyssss!!!

xoxoxo

8 dagar nu!

Den 2011-07-16, kl 14:47:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu har det gått 8 dagar nu, sedan Erica åkte till Gotland! så det är bara runt 22 dagar kvar.. ohhh... vad länge!!
Sedan träffas vi en dag!
Nästa dag åker jag till Litauen juhh!
Erica om du ser detta, lägg upp några bilder från gotland snälla!!!
vill seee!!! hihi
Pöss~~Kram~~xo~~Liviiy

Han är ju så sööött!!:*

Den 2011-07-15, kl 19:51:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kollade på Pretty Little Liars med syster! så kom ju våran lilla sötnos!
han är ju allt för gullig!! hihi<3

filmkväll!!

Den 2011-07-15, kl 19:45:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår va vi med Rebecka igen! vi grillade, sedan kom vi hem runt 22.30 och kollde på film!  "The Strangers" den var jätte konstigt!
Rebecka sov över hos oss efter filmen! Sedan vaknade vi runt kl 11.00 och åt frukost, sedan följde jag med henne hem. sedan har jag inte gjort ett pisss... seriöst... jag har inte det!!!

love ya Rebecka xoxo<3
Pöss~~Kram~~xo~~~Liviiy


Stan!

Den 2011-07-14, kl 12:51:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Hejsan!
Igår var jag i stan, jag köpte en bikini, jätte söt var den! hihi!!
Sedan kom jag hem vid 19.30! då gick jag ut och sprang i skogen! Sedan sprang jag ner till vattnet och tog ett dopp! det var jätte kalt då! :o

Idag har jag inte gjort mycket, jo jag har städat! inget mer!
ska nog gå ut och springa och vara ute, för det är fint väder igen!! Tackolov! hahah.....

Heddåå!!

Pöss~~Kram~~xo~~Liviiy

Springturen!!

Den 2011-07-12, kl 19:40:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Som jag sa förut så skulle jag ut och springa, och det gjorde jag. Det var jätte härligt! för det var inte så varmt ute idag, det går bra att springa då, det var blåsigt så det var braa... ;)
När jag sprang så hittade jag blåbär, det var fullt av dom! så jag åt några! haha...
Sedan sprang jag hem och tog ett dopp i vattnet! Härligt!
Pöss~~Kram~~xo~~Liviiy

Trött!

Den 2011-07-12, kl 12:07:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej Hej!!

Idag har jag inte gjort så mycket! vaknade av att det SPÖREGNADE, så klev upp, gick ner och kollade på TV! sedan gick jag upp och kollade på en serie "Pretty Little Liars" Älskar <3

Nu så ska jag gå ut och springa lite, tror jag ! hihi!
Det börjar på att bli bra väder så ska passa på, att vara ute!

Heddååå!!

Pöss~~Kram~~xo~~Liviiy

aoottchh!

Den 2011-07-12, kl 00:28:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
har lite ont i magen nu!! mår illa!! :o
ska nog sova så kanske det blir lite bättre imorgon!
Pöss~~~Kram~~Godnatt~~xo~~~Liviiyy

Saknat dig!

Den 2011-07-11, kl 22:53:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej Hej!

Idag kom Rebecka Johansson till oss!! :') har inte träffat henne på 1-2 år? eller hahah? ;)
nej men det känns som evigheter! Hon ska vara här ett tag, så vi kommer att träffas ganska ofta!! Härlittt!!
Vi har känt varandra LÄNGE!! Sedan vi kom till Sverige! ;)
Saknat diigg!! :**

Tog en promenad senare runt 23.30 ;)
Pöss~~Kram~~xo~~Liviiyy

En tur i skogen!

Den 2011-07-11, kl 12:53:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Hej Hej!
Idag vaknade jag kl 10.00 för Laura ringde mig! Så jag klev upp, gick ner åt lite yoghurt, tittade lite på TV, gick ut och sprang i skogen ett tag, vart varm, sprang ner till vattnet och badade en stund, gick upp på bryggan, solade ett tag.. Gick jag hem och gav min katt mat och kammade honom, gick in, sedan kom jag upp till datan!!!! Så har min dag hittills varit!! Hahaha.....
pöss~~Kram~~~~~Liviiyy

Den 2011-07-10, kl 19:02:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
SÅ FULT! hatar min röst!! hahahahhahaha!!!!

Den 2011-07-10, kl 18:22:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
HAHAHAHA var bara tvungen att lägga upp den!!! HAHAHAHAHAHA!!!!!

xoxoxo~~~~~Liviiyyy

En dag vid vattnet!

Den 2011-07-10, kl 18:13:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Åkte idag med, det var jätte kul! det vart inga bilder på mig idag när jag åkte  haha.. men det kommer några bilder på mamma, pappa när dom åkte! jag tvingade mamma att åka! Hon vägrade från början men sedan tvingade jag henne! så hon hade inget val! lol...  När hon hade åkt så ville hon åka igen och igen!! hhahaaa.. Härlig dag var det, men runt kl 17.00 så började det att åska, men det höll inte på länge, kanske 5 minuter! Nu skiner solen igen och det är fint och varmt igen!
Här kommer det några bilder från idag!!

Båt tur!

Den 2011-07-09, kl 23:54:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
hihi, det var SUPER kul! kom hem Erica så kan vi åkaaa!!! :')))

Grilla!!

Den 2011-07-09, kl 19:44:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ska grilla nu med familj nu! mysigtt!!  så måste gååhh!!

Heddååå!!!

xoxoxo~~~~~Liviiyy


Shoppat lite!

Den 2011-07-09, kl 19:42:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag så har jag varit i stan och shoppat lite! kommer några bilder på vad jag har köpt ;) dom är inte så skarpa men aja spela roll!!

Bild 1: Är en "duschros" Köpte den för att den var göllig! ;) och ville ha den!! haha..

Bild 2: Är en gulligg "tröja", som är jätte göllig på! lol.. ;D och härlig!

Bild 3: Är en liten söt strand topp, som jag ska använda vid stranden i Litauen!!

Bild 4: Är ett linne som jag gillade, så köpte den!


hihi!! ;)



Hmm....

Den 2011-07-08, kl 19:19:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hmm... ja vad ska man hitta på nu då!!??
Nu när Erica inte är hemma så finns det inget att göra!!
annars så brukar jag alltid tänka.. hmm... vad ska jag göra... JO jag åker till Erica och har det BÄST.. men nu är hon inte hemma..... kommer inte ha någonting att göra i 3 veckor!! :((
Imorgon ska jag till stan!
på söndag ska jag inte göra ett skit!
På mondag så ska jag hmm... vet ej...!!!
På tisdag samma!
på Onsdag samma!
På torsdag samma!
På fredag samma!
På Lördag samma!
På Söndag samma!
Vecka 29
Måndag: JOBBA
Tisdag: JOBBA
Onsdag: JOBBA
Torsdag: JOBBA
Fredag: JOBBA
Lördag: JOBBA
Söndag: Sista dagen att JOBBA, på kyrkan!
Vecka 30
Måndag: Vet inte än!
Tisdag: Vet inte än!
Onsdag:SPRUTAA!! ( OH MY!!! VILL INTEEE!!!)
Torsdag: Vet inte än!
Fredag:' Vet inte än!
Lördag: Vet inte! kanske Erica kommer hem?
Söndag:PACKKAAHH!! TILL LITAUENNN!!<3 Och vara med Ericaa!!<3
1 Agusti
LITAUUEENNN!!!<3 i 3 veckor!<3

xoxoxoxo~~~~~~~Liviiyy

Ericaa!!<3

Den 2011-07-08, kl 19:07:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
ohh... idag så åkte Erica till Gotland! :( Det var så sorligt att sära hejdå! :'(
vi va med varandra 24/7 innan hon åkte iväg, så det var hur svår som helst att säga hedåå!! <3
saknar dig redan Erica... våra ögon svämmade över! åhh.. Saknar dig/kommer!!<3
3 veckor kommer hon att vara borta, och sedan så hinner vi att träffas en dag, för jag åker till Litauen den 1 Augusit! och kommer hem den 22 eller 23 Augusti!
Så det var nästan sista dagen idag :((( Luv ya!! hon har en egen blogg! www.Mylifeaserry.blogg.se <3
ILYYY!!<3333
xoxoxoxo~~~~~~Liviiyy

JÄVLAA M***!!!

Den 2011-07-07, kl 17:16:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
ÅHHH!!!!! :((

Den 2011-07-06, kl 22:42:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
HAHA.. ja så går det Abdu... :DDD

Stugun!

Den 2011-07-06, kl 17:40:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Va i Stugun i dag! :)
Först så va vi i kyrkan och killarna spelade monopol. Sedan gick jag och Erica och köpte glass. När vi skulle cykla hem så rann galssen, för det var så varmt.. haha. så man drack det istället haha.. lol.. Sedan åkte vi tillbax till kyrkan, och då badade vi! :)) Det var kalt vatten i Stugun :o brr... fast man blev van!
Sedan så kom en turist, Petter och Abdu pratade med dom och sedan skulle vi fråga om dom ville veta någonting mer om kyrkan, men ingen vågade så jag gick fram och frågade..haha och jag jobbar inte där.. lol... ;D
Sedan gick jag till Samanta och va där ett tag... sedan gick vi båda till kyrkan och gjorde inte så mycket mera.. jo vi kollade på när killarna badade.. hhaha.. kommer komma några vedeoklipp på det ;))
Ne ska gå och bada med Erica nu.. OVANLIGT!! HAHAHA...
Heddååå!!<3
xoxoxo~~~~~~Liviiyy

BADAA!!

Den 2011-07-05, kl 23:31:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hihi, Ja har badat idag IGEN!
Först badade jag med Erica och petter, Sedan gick jag hem och sprang med mamma i skogen, härliggtt!! sedan så gick vi ner till vattnet och mamma sa att hon skulle bada, men det gjorde hon aldrig, haha.. Men jag hoppade i och badade.. var så härligt vatten!! hihi, jah... ne nu så ska jag gå och kolla på tv med syster sedan ska jag nog sova för jag ska vakna ganska tidigt imorgon! Ska åka med Erica till jobbet...
Så Godnatt!!
Heddåå!!
xoxox~~~~~Liviiyy

Den 2011-07-05, kl 21:12:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Iipp Loved this dayy!!! <33

Den 2011-07-05, kl 18:09:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
My cousins cat!
So CUTE!
Made By: Gabija<3
xoxoxo~~~~Liviiyy

Den 2011-07-05, kl 14:54:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Här är den hela videon!! :''))
xoxox~~~~Liviiyy!!

Den 2011-07-05, kl 14:20:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Inte hela, men den håller på att laddas upp!
Det gick först inte att ladda upp hela så gjorde om den, så nu går det ;))
:))
Den hela kommer snart upp!! ;))

Badat!

Den 2011-07-04, kl 20:16:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Badade nyss med Erica haha.. ovanligt eller VAD!!?? ;DD
xoxoxox~~~~Liviiyy

music videos!

Den 2011-07-04, kl 12:46:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
ska gör 2 musik videoklipp, kanske! men en ska jag iaf göra;)
Love you like a love song- Selena Gomez
&
On my mind-Cody Simpson
xoxoxo~~~~~~Liviiyyy

Selena<3

Den 2011-07-02, kl 17:07:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Älskar Love you like love song, Selena Gomez låt!<3
;*
http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg

HEEJJ!! ;))

Den 2011-07-02, kl 17:03:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag så har jag hmm... ja undra vad?? :oo hahaha jag har badat ;) med petter och erica, men det var inte så länge, för vattnet var IS kalt idag :o Sedan gick jag och erica hem till mig, och vi tittade på film "The roommate" Bra film!!
Senare idag så ska jag vara med Erica och hon ska sova hos mig eller jag hos henne, kommer bli SUPER!
;)) <3

xoxoxo~~~~~Liviiyy

Ja-a!!

Den 2011-07-01, kl 12:02:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag så vaknade jag kl 11.00 gick ut och lekte med Ericas hund Bob! hihi, han är ju den sötaste! ska kanske vara med Petter idag, och då tänkte vi kanske bada, men vädret är ju Bläähh... :oo
hedååå!!!
xoxoxo~~~~Liviiyy

© Headerbilder från Wallpapers Wide