En hel dag med farmor och farfar! ♥

Den 2013-07-31, kl 19:05:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så, nu är vi påväg hem. Kom till havet vid 17.00. Stannade först vid någon kyrka där Maria tydligen hade visat sig år 1608 sen åkte vi till havet. Vattnet var faktiskt väldigt varmt så badade och vågorna var ganska stora så blötte ner håret, jag som inte ville blöta ner håret för det är bara jobbigt sen, speciellt när man ska åka så långt hahaa! Det var bara jag och pappa som badade, de andra orkade nog inte byta om.
Det var så gulligt att kolla på när farfar badade fötterna han var så himla lycklig, det var hans andra gång vid havet, han älskade verkligen det !!!!!
Efter vi hade varit vid havet gick vi till en restaurang och åt, så nu är vi påväg hemåt och när jag kommer hem ska jag nog duscha sen lägga mig för kommer vara hemma vid 23.00 och kommer nog va super trött.





Onsdag!

Den 2013-07-31, kl 11:15:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 9.00 idag, sen åkte vi och hämtade mitt pass sen gick vi till en doktor som kollade vad för slags problem jag har osv. Jag hade något fel på mina tarmar så skulle äta mindre mjöl, sen stressade jag för mycket och hade lite problem med ryggen. Fick medicin som skulle hjälpa, tur det. Nu ska vi hem och hämta farmor och farfar sen ska vi åka till havet. Det regnar just nu men är bättre väder där. Åker dit för att pappa ville skjutsa dit farmor och farfar för de har inte varit där på flera år.


Värme!

Den 2013-07-30, kl 12:44:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag vaknade jag vid 09.00, var tvungen att följa med till Panevėžys för ska till frisören idag och klippa mig lite innan jag åker hem till Sverige igen. Satt och väntade på mamma medans hon fixade ansiktet hos samma person som tog bort mina vita prickar. Jag köpte även mini kinderägg* de var så söta och mumsiga haha.
Annars så ska vi åka runt till några idag med sen imorgon ska jag till någon doktor för jag måste veta varför jag blivit/blir sjuk varje månad, vilket är väldigt störigt!
Vädret här i Litauen är super bra nu, det är kanske vid 30 grader varmt nu, sååå skönt, fast det som suger är att vi åker, åker och åker hela tiden så hinner inte sola.. ÄR SÅ BLEK!!!!!:'(

Airport!

Den 2013-07-29, kl 16:50:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sitter på flygplatsen just nu. Erica ska åka hem om bara några timmar!:( Kommer bli så tomt utan henne. Idag har vi gått runt och shoppat lite sen har vi varit uppe i tv tornet. Det var super fint och utsikten var ju underbar. Tv tornet är 326.47 m högt men där vi var så var det 190 m högt. Vi satt där ett tag, beställde glass och väntade till vi hade snurrat ett varv runt. Sen åkte vi hit till flygplatsen. Efter Erica har åkt ska vi nog åka hem till farmor och farfar sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se.


Alla bilder från torsdag till lördag!

Den 2013-07-29, kl 13:43:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Skriver vad vi gjorde senare har inte tid nu:)
 

Dåligt internet!!!

Den 2013-07-28, kl 22:40:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ledsen att jag inte har bloggat så mycket nu, men det är för att mitt internet har varit så segt:( Men tack och lov så fick jag till det nu men kan inte lägga upp alla bilder utan gör det antigen imorgon eller på tisdag. Idag var vi i en kyrka fast jag och Erica gick till en stor herrgård istället, super fint där. Det har även blivit bättre väder, var hur varmt som helst idag!! Kan säga att det var hur dåligt väder som helst vid havet...
Sen senare vid 15.00 åkte vi hem och åt sen åkte vi till världens längsta kyrka, man kunde gå enda upp och det var 186 trappsteg haha. Sen gick vi bara runt i parker, super mysigt. Jag och Erica var nyligen med Odeta och Arnolda vi satt och pratade sen åkte vi hem, duschade och nu ska vi sova för imorgon ska vi upp tidigt och det är även Ericas sista dag imorgon:(




Stressigt!

Den 2013-07-26, kl 10:50:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 10.00 idag såg att det var så himla dåligt väder så vi bestämde oss för att åka hem... JÄVLA SKIT ASSÅ. Vi hade bara ungefär 1.5 timme på oss att lämna stället, då var vi tvungna att ducsha äta och packa.. Men vi hann som tur va. Snart ska vi åka till ett annat ställe och träffa mina kusiner sen ska vi nog gå runt, ner till havet igen kanske. Vi ska i alla fall inte stressa oss hem.

Torsdag!

Den 2013-07-25, kl 23:29:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag åkte vi till havet, var framme vid kanske 15.00. Sen gick vi och åt på en restaurang och efter det gick vi till havet, det är absolut inte något bra väder, fryser ihjäl här... Så kommer nog komma tillbaka lika blek.. FUCK! Vid 20.00 gick vi på en konsert det var faktiskt väldigt kul sen gick vi till någon restaurang igen, åt lite galss och lyssnade på musik. Kvällen har varit väldigt bra men om vädret hade varit bra så hade allting varit så himla mycket bättre! :(

Erica!!!

Den 2013-07-25, kl 09:47:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår hämtade vi Erica på flygplatsen sen åkte vi runt lite i Vilnius. Efter det åkte vi hem till pappas bror, åt lite sen la vi oss och sov för va så trötta. Idag vaknade vi vid 08.30, åt och nu är vi påväg till havet, inte så bra väder dock....



Vilnius!

Den 2013-07-24, kl 14:25:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vädret verkar bli lite bättre nu, det har iallafall blivit varmare fast det regnade nyligen väldigt mycket med åska och har ett väldigt mörkt måln bakom oss. Nog samma måln som var hos farmor och farfar när det regnade så sjukt mycket. Just nu är vi påväg mot Vilnius, Erica är här om ca 4 timmar ihhh!!!!!♥♥
Idag kommer vi sova över hos pappas bror sen imorgon bitti åker vi till havet och stannar där i 3 dagar. Hoppas vädret håller sig och blir ännu varmare!

Nu spöregnar det igen....SÅ JÄVLA LESS..

Farmors coola brillor!

Den 2013-07-24, kl 12:27:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Less på vädret...

Den 2013-07-24, kl 11:09:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 09.30 idag, trodde vi skulle åka till Vilnius tidigt men mamma och pappa var tvungna att städa lite. Just nu har vu besök utav min gudfars bror så kommer nog inte åka på ett tag. Idag kommer Erica till Litauen, vi ska hämta hemme vid 19.00 i Vilnius. Sen ska vi kanske gå runt i Vilnius och visa henne runt lite, fast beror på hur vädret kommer va. Vädret här har inte alls varit bra, regnat hela dagarna.. Innan vi kom var det 30 och nu är det högst 20 och regn... Fast det stod att det skulle bli varmt nu till helgen, upp till 28 grader varmt. Så får hoppas att det stämmer för är super less på att det är kallt.


Tack för en underbar kväll! ♥

Den 2013-07-23, kl 23:34:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0




Godnatt :*








I don't give a f*ck!

Den 2013-07-23, kl 13:01:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0



Haha sexiga bilder va?! Nu har jag internet all day and all night, weeee!!! Puuusss!

Hon kommer!!!!♥

Den 2013-07-22, kl 23:08:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har vi inte gjort någonting alls! "Tog ledigt" och var hemma hos farmor och farfar. Annars åker vi ju runt överallt. Kom nyss hem, var ute med några. Vi gjorde inget speciellt utan satt och pratade och åkte runt. Pratade även med Erica och hon sa att hon kommer, wee miss her so bad!
Nä ska sova nu för imorgon ska vi upp tidigt och åka till någon galleria och shoppa/handla lite. Godnatt!



Dagen efter bröllopet!

Den 2013-07-21, kl 22:45:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår kväll pratade jag med Erica hon sa att hon kanske inte kommer.. Men vi får väl hoppas på att hon kommer. Hon sa att hon var förkyld/sjuk, men det kanske inte är så farligt, aja får hoppas på det bästa..
Idag vaknade jag utav att lilla söta Denas sprang runt i rummet. När han såg att jag var där började han skratta och le, han var så otroligt söt!!!
Sen åkte vi till en stuga och grillade, där var även en massa andra ungar, ena ungen var så sjukt lik mig när jag var liten och hennes syster var extremt lik Laura!!!:')) Haha♥
Hon var även väldigt på mig haha så sööt! Har tyvärr ingen bild på henne på telefonen utan bara på kameran, så ni får se sen.
Pratade även nyligen med Laura via skype, saknar henne otroligt mycket!!!!:(♥♥
Nä ska nog gå och lägga mig snart, har inte sovit ut en enda dag än... Godnatt!

Illa, illaaaa!

Den 2013-07-20, kl 22:31:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sitter på bröllopet just nu!
Imorse vaknade jag vid 7.00, tvättade håret sen åkte vi till frisören där fixade de håret och sminkade oss. Medans de gjorde frisyren kände jag helt plötsligt inte mina fingrar, sen såg jag knappt något, fick extremt ont i huvudet också... När vi kom till lägenheten där vi skulle byta om och det var där allt folk var från början. Blrjade jag må så sinnes sjukt dåligt, fick olika slags mediciner, gick ut och andades lite sen helt plötsligt spydde jag... FYFAAN, vette fan vad som hände, men kan säga att det inte var så mysigt. Det kan vara för att jag inte har druckigt nog med vatten:( huvvvaa!
Trodde jag inte skulle klara av att vara i kyrkan, var så himla rädd att jag skulle spy igen, men thank god så gjorde jag inte det.




Skarpare bilder kommer när jag kommer hem!

Inte dom skarpaste bilderna men det får duga!

Den 2013-07-19, kl 23:45:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag åkte vi och fixade pass åt mig, HATAR BILDEN! Innan jag skulle gå dit hade jag gått i spöregn så håret var ju fucked up haha så såg nog inte så fräsch ut!! Sen åkte vi hem, testade klänningar och bara var med familjen. Imorgon ska vi på bröllop och dop så jag och mamma ska till frisören imorgon bitti och fixa håret + sminkning. Kommer nog inte blogga imorgon, kommer inte ha tid. Men hörs väl på söndag, KANSKE .
KRAMAR FRÅN LITAUEN!



01.35

Den 2013-07-19, kl 00:35:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag vaknade jag vid 09.00, tvättade håret, sen åkte vi in till stan och shoppade igen, eller mamma letade efter ett par skor. Jag köpte ett par skor, lång kjol och nagellack. Sen åkte vi såklart runt och hälsade på några.
Kom nyss in, var ute och träffade Jovita sen träffade jag på en massa andra som man inte hade träffat på länge. Så nu ska jag gå och lägga mig för ska kliva upp ganaka tidigt imorgon för vi ska åka och fixa ett nytt pass åt mig! Godnatt!!



Min hårfärg!

Den 2013-07-18, kl 00:00:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår kollade jag Gabija och Lavija på 3 olika skräckfilmer, ingen av dem var så jätte bra, haha. Tillslut låg vi i sängen och pratade. Åh saknat dem så sjukt mycket!!!
Idag vaknade vi vid 10.00 sen åkte vi till Kaunas och shoppade lite, jag köpte en skinnjacka, tröja och grejer till håret, ni får se bilderna när jag kommer hem istället för nu. Har även en massa röda prickar i ansiktet eftet igår, kan inte täcka dem heller för fick inte sminka mig..Ni kanske ser lite på första bilden, andra sidan är värre:(
Idag shoppade vi hela hela dagen sen åkte vi och hälsade på mina kusiner osv, som alltid dåå!! Haha, åker alltid runt till alla!!! Saknar dig Laura! :*
Längtar tills Erica kommer hit!!!! Bara en vecka kvaar!!!♥





New hair!

Den 2013-07-16, kl 23:12:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår kom vi till Litauen vid ungefär 13.00. Vi åkte först till en av mammas och pappas kompisar sen åkte vi till mina kusiner, Gabija och Lavija. Efter det åker vi hem till mormor sen hem till farmor och farfar och där träffade jag Jovita och Aurelija så va med dem till ungefär 22.00.
Idag åkte vi till frisören, jag klippte ganska kort och färgade ljusare, har inte något bra kort på det än. Sen gick jag till någon som höll på med mitt ansikte, tog bort några vita prickar som jag haft ganaka länge vilket gjorde sjukt ont haha. Så nu får jag helst inte sminka mig och jag har en massa röda prickar i ansiktet, men de försvinner om ett tag. Jag har internet bara på källaren men ska fixa så jag har på dagarna med.
Just nu är vi hos Gabija och Lavija, vi ska sova här idag sen imorgon ska vi kolla efter någon klänning åt mamma, sen ska vi nog va hemma och fira mamma och pappa som har varit gifta i 20 år!!!!
Nä ska va social med mina sötnosar och kolla på skräck film, KRAAAM!♥

BILDER FRÅN IDAG/IGÅR!













Litauen!!!♥♥

Den 2013-07-14, kl 19:50:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så nu är vi påväg mot Litauen, vi hörs kanske om jag får internet där! Ha det bra, kraaam.

Stockholm!

Den 2013-07-14, kl 13:50:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är i Stockholm nu, har sovit hela vägen från Sundsvall, helt död! Vi stannade även nyligen och åt och nu är vi påväg mot båten!
Vädret här suger.. Det är bara 13 grader.. Hoppas det är bättre i Litauen! :(

On my way!

Den 2013-07-14, kl 10:15:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Har nyligen åkt förbi Sundsvall, körde hela vägen, gick bra men är sjukt trött så ska nog sova lite nu. Vaknade klockan 6.00 idag, ganska jobbigt faktiskt haha. Hör kanske av mig innan vi är på båten, sen i Litauen.
Det som suger är att Laura kommer hem snart för hon fick ledigt, precis då vi åker:(( Kommer va sjukt tråkigt utan dig Laura!♥


Kommer sakna min säng!!!!!

SEE YOU IN LITHUANIA BABY!

Den 2013-07-13, kl 14:57:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår kom Erica hem till mig ett tag, fick mina converse som jag bad henne köpa åt mig, sen fick jag även en present utav henne från victoria's secret, TACK MIN UNDERBARA!<3
 
 
 
 
 

VARNING FÖR MÅNGA BILDER!

Den 2013-07-13, kl 14:51:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Igår vid 12.30 tiden kom Vilmantas och hämtade mig, sen åkte vi till stan och var hos mig ett tag, sen gick vi hem till Valius och var där ett tag med. Efter det gick vi till MAX och åt, jag hade inte ätit på hela dagen så var super hungrig. Jag hade även glömt min plånbok hemma, så lånade pengar utav Vilmantas.

Kan säga att vi gick SJUKT mycket igår, så har hur ont i mina fötter som helst.. Efter vi hade ätit klart fortsatte vi att gå, vi gick hem till mig igen, sen till Valius, sen ner till stan, sen till Petter, sen till någon fest, sen hem till Valius och tillslut vid klockan 3.00 gick jag hem och la mig.

precis när jag hade lagt mig ringde Petter och Robin och frågade om de fick komma upp till mig och mysa haha. Så de kom ett tag, satt vid min säng (Petter låg) sen gick dom, så jag gick och la mig vid 3.30 igår.

Idag var mamma och pappa tvungna att åka in till stan för jag hade ju inga busspengar så de kom vid 11.30 och sen åkte vi hem och jag har packat klart till Litauen, men känns som att jag har glömt något like always.. Längtar otroligt mycket tills imorgon!!!!<3

Inte dom bästa bilderna men skitsamma!

2 days LEFT!<3

Den 2013-07-12, kl 10:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade 08.00 idag utav att jag ryckte till haha, sen kunde jag inte somna om och Vilmantas ringde just precis då men hörde inte han bra så han sa att han skulle ringa upp lite senare igen. När han ringde igen sa han att han kunde åka in till stan idag, så ska var med mina kusiner i stan ikväll, Valius och Vilmantas! 
Erica ska även kanske komma till mig idag, så längtaaaar!!!!!<3
Haha, gulligt!

Love will remember!<3

Den 2013-07-11, kl 18:22:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Justins röst i början!!? Låter verkligen som han!<3
 

3 days left!☀

Den 2013-07-11, kl 14:17:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 11.00 idag, låg kvar till 11.30. Sen klev jag upp, packade lite och städade.. Imorgon kommer jag träffa Vilmantas, vet inte än om vi ska va i stan eller om han kommer hem till oss. Men ska bli super kul att få träffa honom, var länge sedan man såg sin lilla kusin, haha.
 
 

JUPP, im weird!

Den 2013-07-10, kl 22:47:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
OKEJ, den 20 Juli ska jag på bröllop och dop, vet dock inte vilken klänning jag ska ha, väljer mellan dessa två. Vilken tycker ni? För jag vet faktiskt inte!! 
 

City!

Den 2013-07-10, kl 17:02:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 10.30 av att pappa kom in och frågade om jag ville åka in till stan med honom, så klev upp fixade mig och åkte vi vid 11.30. Kom nyligen hem, var där bara för att köpa lite saker till Litauen osv. Erica ringde även till mig och sa att hon kommer hem, hon mådde inte alls bra, hade feber och hon var väldigt täppt i näsan, usch stackare.:(<3
Nu ska jag kolla på Pretty little liars, weeeeee!!! Hittade ingen live stream igår så kollar idag ist!
 

MED MIN SÖTNÖT!❤

Den 2013-07-09, kl 21:35:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Kom nyss hem från Stugun. Har varit med Samanta, vi pratade och kollade på en massa gamla bilder på oss två, hahaaa! Sen gick vi till Petter och där kollade vi på tv sen spelade vi kort.
Ikväll ska jag nog stanna uppe ganska länge för ska kolla på Pretty little liars live, fast det beror på om jag hittar vart man kan kolla live haha!


Black and white!

Den 2013-07-09, kl 15:25:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
 
 

☀☀Me right now, babyy!!☀☀

Den 2013-07-09, kl 13:35:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Tisdag!

Den 2013-07-09, kl 12:24:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag klev jag upp 11.30.. INTE BRA haha, måste kliva upp tidigare för när jag sover länge känner jag mig sjukt konstigt.
Senare idag ska jag nog åka till Stugun och vara med Samanta ett tag, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

 

♥Rocky Road♥

Den 2013-07-08, kl 22:36:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Gjorde rocky road, det är seriöst det godaste som finns!!!!! Efter det gick jag och mamma ut och gick, vi gick ganska långt för hade ätit sjukt mycket utav rocky road innan haha!! 

Ikväll tänker jag nog sitta vid datorn och kolla på någon film, sen blir det sängen.

 

Pizza!

Den 2013-07-08, kl 19:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Gick ut och spelade lite fotboll idag, helt plötsligt kände jag hur det brände till i foten, tog av mig skorna och ser att jag blivit stucken av en geting... GUD VAD DET SVED! Sen när mamma kom hem från jobbet började vi göra pizza, de vart super goda. 

Imorgon ska jag troligtvis åka till Stugun för att vara med Samanta, var ju ett tag sedan!

 

Some days left!

Den 2013-07-08, kl 14:04:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag klev jag upp vid 10.30 och jag  började packa lite inför Litauen sen har jag även skrivit lite med min underbaraste Erica. Hon har det superbra, bara att hon börjar på och bli sjuk vilket inte alls är så bra. Men annars så är allt okej! <3 ---> http://mylifeaserry.blogg.se/ <---

Jag åkte aldrig till stan idag, för Samanta kunde inte följa med:( Men jag kanske ska till henne idag, beror på om jag har skjuts. 
 

I may not Be the best looking person but I have a good heart!

Den 2013-07-07, kl 18:22:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Gick till Olgas café idag med mamma och pappa, det var väldigt mysigt där och det var super bra väder. Vi var där ett tag sen gick vi hem och enda sedan dess har jag bara suttit vid tven och varit så sjukt lat. Tänkte gå ut lite nu men det började precis regna så blir nog kvar inne..
Imorgon åker jag in till stan med pappa, vet inte riktigt än om jag ska stanna eller inte, det beror på om Samanta och jag skulle kolla på bio eller inte! 
 

Sunday!

Den 2013-07-07, kl 14:05:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

 Igår kväll gick jag ner till vattnet ett tag, det var hur fint som helst och vattnet var som en spegel. Om det är lika fin kväll så ska jag kanske åka efter båten med skidor eller däck. Har aldrig testat med skidor och vet inte om jag vågar heller..
Idag vaknade jag vid 11.30, sov länge idag, men det är för att jag var uppe till 02.00 igår.. När jag hade klivit upp gick jag ut med mamma och solade ett tag, jag har inte så bra tålamod så låg inte så länge haha. 

 
 
 
 

 


Beautiful night!

Den 2013-07-06, kl 22:52:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

❤Pipen❤

Den 2013-07-06, kl 19:39:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ikväll blir jag ensam med min lilla kisse. Mamma och pappa ska på någon konsert här i byn, jag ville helst inte följa med så stannar och myser mig min sötaste istället.
 

Dom första, mums!!!

Den 2013-07-06, kl 18:36:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Baby clothes!

Den 2013-07-06, kl 12:29:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag vaknade jag utav att Pipen kom in till mitt rum, han hade varit borta i kanske 1 vecka.. SO welcome home love!
Klev upp vid 10.30 idag med, sen har jag kollat på min och Lauras baby kläder haha, så söta!

 
 

FREDAG!!

Den 2013-07-05, kl 16:46:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vaknade vid 10.30 idag sen gick jag ut och klippte gräset, pappa hade lovat mig pengar så, why not haha. När jag hade klippt färdigt gick jag in och satt vid datorn ett tag sen när pappa kom hem från jobbet åkte vi en sväng med bilen, hade inte kört på ett tag så ville köra lite.
Ikväll ska jag mamma och pappa nog sitta framför tven, kolla på någon film och bara mysaaaa, det enda som fattas är LAURA!! :'(<3

 

Miss you!

Den 2013-07-04, kl 13:51:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Kom precis in. Har varit ute lite, gjorde inget speciellt utan satt och lyssna på musik. Idag vaknade jag 10.00 igen för hade ställt alarm, annars hade jag sovit hela dagen.
På måndag ska jag kanske åka in till stan för att vara med Samanta, vi ska kanske kolla på bio och bara mysa på. Har saknat min lilla babbyy!!!<3

 

Supergod glass!

Den 2013-07-03, kl 23:20:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag tog blåbär istället för jordgubbar! 

HAHAHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 2013-07-03, kl 17:57:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

We can't stop!

Den 2013-07-03, kl 16:52:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vaknade 10.00 idag hade ställt larm för ville inte sova bort dagen. Men jag vart väckt lite tidigare av åskan, hade fönstret öppet så hördes hur väl som helst.
Erica skrev även att hon var framme och att hon var super trött för hon hade inte sovit någonting, stackare!

Fick en kommentar av Laura att jag kommer troligtvis kunna blogga medans jag är borta, bara att köpa!! Så kommer nog göra det men inte säkert att jag kommer ha så jätte mycket tid till det, men lite då och då kan jag ju skriva ett inlägg. Kommer nog mest blogga när jag ska lägga mig, haha för då har jag tid!;)

 

When i'm gone!

Den 2013-07-03, kl 12:17:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

HEJ HEJ!

Jag har inte varit så bra på att blogga, mest varit väldigt tråkiga inlägg, men det är för att jag har varit sjuk och inte orkat ta bilder.

Jag kommer ju inte blogga medans jag är i Litauen så ungefär 3 veckor, för jag kommer inte ha internet där, men jag kommer blogga så fort jag för möjlighet till internet, så det kanske kommer upp en enstaka inlägg medans jag är borta.

 

TISDAG!

Den 2013-07-02, kl 16:29:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag vaknade jag först vid 06.30, hade ont i halsen så klev upp och gjorde te, sen pratade jag med Erica ett tag med, hon vart på väg att åka mot USA! GAH! Kommer sakna henne otroligt mycket, lixom nästa gång jag träffar henne är då hon kommer till MIG i Litauen!<33
Idag har jag städat, lyssnat på musik och varit ute lite, senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se!

 

 


22.56

Den 2013-07-01, kl 22:56:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag kände jag mig helt okej faktiskt, så gick ut och klippte lite gräs, ville få en bränna men solen kom aldrig fram utan den kom fram då jag var FÄRDIG!.. Sen lite senare kom mina kusiner på besök, de var mest vid vattnet så var inte så mycket med dem för ville helst hålla mig inne för det är så otroligt mycket mygg..
Just nu ska jag kolla på någon film/serie och äta vattenmelon, bananer och pudding mmmmmmm!!!!

HÖRES!<3

 

 


Feeling better!

Den 2013-07-01, kl 11:14:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Mår bättre idag, vilket känns skönt. Fast kommer inte kunna gå på storsjöcupen.....
Igår kände jag mig helt okej med, bara att jag hade sjukt ont i huvudet så det var därför jag inte bloggade. I lördags när vi kom hem från stan kollade jag om jag hade någon feber, hade 38.7... Mådde så jävla dåligt då, helt sjukt.... Plågades hela natten... Just nu har jag bara lite ont i kroppen.
Idag vaknade jag 10.00 kunde inte sova mer för det var så himla varmt i rummet. Nu ska jag dricka te och fortfarande ta det lugnt så jag verkligen blir frisk!!!

© Headerbilder från Wallpapers Wide