bored girl heeere!!

Den 2012-07-28, kl 20:48:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har tråk.. åhh önska jag kunde gå på yran med.. fuck va kul, nu sitter jag här och tråkar. jojo, höres!
försökte kolla i kors, LYCKAT!

Lite om igår och om idag!

Den 2012-07-28, kl 19:23:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Igår på kvällen gick jag och Erica ner till stan, vi var med Kevin, Joel, och Petter. Först satt vi och väntade på att Petter skulle komma, sen gick vi och satte oss på en bänk, vi satt där hela kvällen, kan säga att det var ganska mysigt och roligt, haha!!!
Sen vid kanske 1, gick Petter hem, tror iaf att klockan var 1.. Så vi gick till någon kebab restaurang, för det vart så kallt.. Vi satt där i ungefär en timme, sen ville jag gå hem, så jag och Erica gick. Kevin och Joel följde oss en bit, haha, kan säga att de är väldigt galna, haha..
Sen kan jag bara säga en sak som baraaa Erica och säkert Laura kommer förstå, åhh... " vissel" kommer aldrig glömma det, skulle ha vänt direkt Erica eller hur? haha:'(<3
 Gårdagens bilder
Jaaoo...
Om idag:
Idag, åkte vi till karusellerna vid 12 tror jag det var, a iaf, åkte jag två stycken, sen mådde jag SJUKT illa.... DET SÖG JU, för jag ville verkligen ååka, åka åååkaa.. A men efter ett tag åkte jag två gånger till och kan säga att jag fortfarande mår illa. O.o ojojoj..
Vi åkte inte XXL, för man var tydligen tvungen att betala extra, vi hade redan köpt ett band för 200 kr, sen kostade XXL 100 kr till, så tyckte inte det var det värt. Sen när vi kom tillbaka till lägenheten gjorde jag och Laura pizza, åhh MÅSTE SLUTA ÄTA SKIT MAT!... ikke braaa. Sen kollade vi på LOL den var helt okej :))
Nu är jag alone home, för Laura jobbar:)) 
Pusssiis!!
                         Bilder från idag:
kan säga att den var gooood mohahahah :$$

yraan!!

Den 2012-07-27, kl 18:19:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bloggen dampade igår kväll, så det var därför det kom ut så många inlägg..
Idag gick jag, Laura och Erica ner till stan, vi åkte karuseller, men åkte bara två idag, för vi ska åka mer imorgon. Det fanns en som heter XXL tror jag, men det verkar iaf skit kul. När jag och Laura var i Litauen åkte vi typ en sån, och den var helt underbra hahah fast sjukt hemskt var det!! :D
Yes you, haha!;))

Lång, men trevlig dag!!:))

Den 2012-07-27, kl 01:49:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Åkte in till stan vid 12, sen gick vi runt till runt 4 tror jag haha, kommer inte riktigt ihåg, men men,! :)
Sen lämnade mamma och pappa oss i lägenheten så jag, Laura och Erica gick ner till stan igen för att träffa Robin, Petter, Dais och en massa andra. Efter det gick vi hem, och Laura åkte till jobbet, så jag och Erica kollade på film! Sen vart vi typ less så vi gick ner på stan och träffade Samanta och Julia ett tag, sen gick vi till Donken och där träffade vi Johan och Andre, sen gick vi hem och nu ska jag och Laura kolla på Pretty little liars!! haha GODNATTT!!!

haha gaaaaammmmmaal!! 


26 Juli

Den 2012-07-26, kl 09:58:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
åket till stan snart, kommer stanna där tills på Lördag, sen kommer min kusin så blir tvungen att åka hem! men kommer nog bli kul!! :))
fast just nu SUGER det, it fucking hurts.. några fattar några inte KBRY!...,

25/7

Den 2012-07-25, kl 15:40:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Åhh, har inte gjort ett skit idag, bara varit laaat!
Vaknade, sen kollade jag på två avsnitt från PLL, efter det var jag tvungen att städa, så gjorde det, sen har jag bara varit ute i värmen!<3
Får se vad jag ska göra ikv, har INGEN aning!!

SKÖNT väder!<3

Den 2012-07-24, kl 22:00:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har jag varit med Erica, vi gick ner till vattnet för att bada fötterna, men sen vart det sjukt varmt så vi hoppade i och badade, det var sjukt kallt, men ändå skönt haha. Sen åkte vi in till Stugun och jag och Laura träffade Samanta, vi satt på TI och pratade, sen åkte vi till våra kusiner och var där ett tag, så kom nyss hem, nu ska nog jag och Laura kolla på någon film!:))
PUSS!

My daay!

Den 2012-07-23, kl 21:30:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid halv 11, gjorde inget alls, var så jävla trött.. Sen vid 2 gick jag till Erica, sen såg jag pipen och jag var tvungen att ta hem honom, kan säga att det inte gick så bra, han gick så jävla saaaaktaaa... så  fick bära han hahaha. Sen senare på kvällen kom världens sötaste hund till oss, vet inte vart den kom ifrån men JAG VILL HA DEN!!! men nu är den borta:(( kommer sakna den!!:') 
Sen åkte vi båt med, mamma, pappa och mormor, så kom nyss hem! 

Det jag har köpt och fått!

Den 2012-07-23, kl 15:03:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det jag har köpt, fast detta är ikke allt, orkade inte ta kort på allting!:))
dom tre fick jag av Erica!! :')<3
 
 

HEMMAA!!

Den 2012-07-23, kl 13:19:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Dom sista dagarna i Litauen var vi med vänner och släkten så klart. Vi brukade vara med släkten på dagarna och vännerna på nätterna! Det var någon natt, höll inte reda på dagarna så kan inte säga vilken dag det var haha, men iaf så var vi ute och var med några, sen åkte vi till Ukmerge och var där till 04.00 sen när vi skulle åka hem startade inte bilen, så då försökte vi fixa den OSV OSV, tog kanske en timme/halv timme till. Efter det åkte vi till någon badplats tror jag att det var, alla var fulla förutom jag och Laura, och dom andra tre killarna var SJUKT fulla hahah!!
Först satt vi och kollade på när de "dansade" eller vaffaan de gjorde haha, sen satte sig en kille bredvid Laura och slog till på framrutan på bilen och den sprack, hahahah, sen kom en annan kille dit och slog till ännu hårdare så HELA rutan sprack, ojoojojo!!!
Efter det åkte vi hem för mamma ringde och sa att farfar och farmor hade vaknat och de var inlåsta, så vi var hemma vid 06.00!! :D glömmer aldrig denna kväll!<3
En dag jag också aldrig kommer glömma är fredag den 13, då fyllde min kusin 17 år, det var så jävla rolig dag/natt, ska ikke berätta vad vi gjorde haha!! sen vet jag inte vad jag ska skriva!! kommer inte ihåg så mycket mer. ELLER jooo, sista kvällen var vi på en konsert, vi kollade på han som var med på melodifestivalen från Litauen, åhh han är så sööt!!<3 den dagen/natten var också SUPER AWESOME!
Kommer några bilder, och på varje bild ska jag försöka skriva var det var, vad vi gjorde bla bla bla!! 
PUSS!

Från Sverige till Riga!
Första dagen/natten.
tredje dagen tror jag att det var hahah!! höll som sagt inte reda på dagarna!! 
fredag den 13!! mohahah<3
Det var en söndag iaf haaha!! all i remember!
Litauens största sten, haha.
Sista dagen/natten! :'(<3
Bye bye Litauen!<3
 

LITAUUEEN!!

Den 2012-07-15, kl 15:15:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
HEEEJ!!:D
Kom nyss till mina kusiner, det är bara jag och Lavija hemma. Snart kommer Laura och Gabija hem med :))
I tisdags när vi kom hit till Litauen gjorde vi inte så mycket, vi var bara med mormor, farmor och farfar, tror jag hahah!!!
Sen resten av veckan har vi inte gjort så mycket, vi har nog mest varit med släkten och vänner :)
Jag har även färgat håret till mörkare, så nu är mitt hår möörrrk bruuunt :D 
a men ska inte skriva så mycket mer, måste va med Lavija nu :) Får skriva när jag kommer hem, PUUUSS! 
kunde inte lägga upp några bilder för det gick inte! :((( FUUUCK!
 

DONE!

Den 2012-07-08, kl 21:03:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
sååå, nu har jag packat klart, har säkert glömt något, men ajao! 
Åker imorgon vid 07.00, åker bil till Stockholm, sen båt till Riga/ Lettland sen bil igen till LITAUEN, så kommer va där den 10!! Åhh fuck va kuL!<3
 
Detta är mitt sista inlägg, så HÖRES när jag kommer hem!!! Ha det bra för det kommer jag att ha, hhaaaha!! 
PUSSSS!<3
Ny duschad SILVIJAA!!! 

Packar!!!

Den 2012-07-08, kl 14:11:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Packar till LITAUEEEN, åker imorgon på morgonen. åh kan ej fatta att vi åker imorrn! :') Fast tiden kommer gå SÅÅÅ fort.. Jag kommer dock inte kunna blogga på två veckor så får blogga när jag kommer hem!!
Ha det braa puss på er!!<3

NU är det faktiskt för mycket!!

Den 2012-07-07, kl 18:28:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Okej, jag gillar ju Justin, och det vet ju typ alla att jag gör, men har du problem med att jag gillar honom, och har ni problem med att folk gillar honom, JO det verkar ju verkligen som att ni bryr er!!!
Ni går för långt, seriöst, det finns faktiskt folk som velat se Justin live och då köper ni biljetter och eldar upp dem, vafaaan?!!?! MOGET!!!?
Nu kommer ni hata mig med men vafan ni må ju själva tänka, eller så har ni inga jävla hjärnor. Ni gillar säkert någon också, men vafan gör vi mot er då, JO INGET ALLS, vi förstör iaf inte för er! Så kom igen ge upp, det är inte kul! Eller vänta jo, ni som är så jävla omogna tycker ju att det är jävligt kul!..
Även om jag inte hade gillat Justin alls, så skulle jag ALDRIG gjort något sånt, för det finns FÖRFAN FOLK SOM GILLAR HONOM!!
Och det fula är när man är själv med någon som verkligen hatar Justin, så säger de okej, hans låtar är faktiskt bra, iaf några av dem! Men så fort man är med mer folk inte själv med den personen/ personerna som sagt det, och den låten de sagt var bra spelas någonstans, säger de direkt:: ÅHHH stäng aaaav, klara inte av att höra BÖGJÄVELNS röst!!! Vafaan? nyss sa du att han var bra!? ;o
Ni vill ju bara ha uppmärksamhet och, jag tycker att ni kan skaffa det igenom någonting annat än att ta en oskyldig person!... a men gör vafan ni vill, men tänk!!! 

7 juli

Den 2012-07-07, kl 18:12:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
kom nyss hem från stan, har köpt lite saker, det jag behövde!:)
Tänkte åka in till Stugun ikväll, men det är ju sjukt dåligt väder och vi skulle typ va ute, så orkade verkligen inte åka in idag.
 
Sov i det nya rummet inatt haha! MYSIGT!!!
 
 

That's my day!!

Den 2012-07-06, kl 23:26:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har inte gjort så mycket idag, vaknade vid halv 12, kollat på TV suttit vid datan, var ute, solat, klippt gräs, kört bil, duschat, a, typ inget mer.
Imorgon åker jag till stan och sen efter stan blir det Stugun ett tag för jag inte var där idag, så ska va med Sam för sista gången sen på måndag blir det LITAUEN i två veckor!! <3

From thiss....

Den 2012-07-06, kl 20:32:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
then this..
 
tooo thiiis!!!
 
nytt rum!! mormor ska sova där när hon kommer hit!:')

ny duschaaad! mohaha!

Den 2012-07-06, kl 16:32:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tänkte åka in till Stugun ikväll, men Sam fick bara va ute i en timme så då tänkte jag att det inte var någon mening att åka in!

TÄVLING: Tävla om ett par superheta MAD LADY shorts!

Den 2012-07-06, kl 16:11:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu har du chansen att vinna ett par valfria MAD LADY shorts! Det enda du behöver göra är att:
 
1. GILLA Mad Lady på Facebook
2. Gå in på deras HEMSIDA och välj ut dina favoritshorts!
3. Lämna en kommentar på http://annicaomarcelo.blogg.se/2012/june/tavling-tavla-om-ett-par-superheta-mad-lady-shorts.html#comment med dina favoriter samt mailadress!
4. För större chans att vinna, sprid detta inlägg på din blogg!
 
Good Luck!
Tävlingen avslutas den 13 juli.

ohh!!<3

Den 2012-07-06, kl 15:03:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
3 dagar till Litauen!

43 dagar tll Grekland!

288 dagar kvar till JUSTIN BIEBER!<3

Men härligare VÄDER!! <3!

Den 2012-07-06, kl 13:19:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
haha kolla piercingen!! :D

Ihhhp!!

Den 2012-07-06, kl 12:13:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi fick tag på biljetter, vi kommer sitta någonstans där det står A, vi fick inte tag på Golden cercel för de var redan slut!!! :( men ähh whaoota fuck jag kommer få se honom IGEN!! GAAAH!<3

haha, åhh önska du va här! nu!!<3

Den 2012-07-06, kl 00:52:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

åhh det är bara 8 ½ timmar kvar tills man kan boka JB BILJETTER!!!!

Den 2012-07-06, kl 00:31:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
kommer fasen inte kunna sova.. eller så kanske jag ska sova för då går tiden snabbare och då får jag veta om jag fick en biljett elr inte åh!!
såååå, GODNATT!!! :D<3

whoot ever ORKA BRY SIG! hahahah

Den 2012-07-05, kl 22:14:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Asså jävla skit dag det har varit för mig idag, har inte varit på humör bara varit nere!... Detta är SJUKT, ajaooo!!
FUUUCK
FUUUCK
FUUUUUUUUUUUCK!
ska bli gladare LOVAAR haha, inte så kul att läsa när jag är så jao..
Puss<3

imorgon gäller det!! åh hoppas!<3

Den 2012-07-05, kl 13:51:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu vet jag sanningen, MOVING ON, hope still being friends och vågar ikke bli kär igen!

Den 2012-07-05, kl 13:22:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

<3!

Den 2012-07-04, kl 20:13:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Erica ringde mig igen, åhh det var så jävla skönt att få höra hennes röst, saknar henne sjuk mycket!!!!
Sen kom Ericas pappa och vi pratade om Justins konsert och nu har vi bestämt att vi ska ha golden circel biljetter och VIP om det finns kvar ofc, annars får vi väl ta en annan plats OM nu de också kommer finnas kvar O.o åhh så nervös inför fredag!!

4 Juli

Den 2012-07-04, kl 14:52:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade halv 1, kollat på TV, sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag skulle åka in till stan ikväll men kan tyvärr inte kom jag ju på, för Ericas pappa kommer idag och vi ska prata om JBs konsert, jag mailade till en person som jobbar där och frågade om de skulle sälja VIP och hon svarade idag och sa JA! OMG OMG, hoppas man hinner köpa snälla åh, HOPPAS! :((<3
Senare lär väl det bli PLL! <33
hhahha!!!

6 dagar kvar till LITAUEN!!!<3

Den 2012-07-03, kl 22:43:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Åhhh, hoppas!

Den 2012-07-03, kl 18:33:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
asså åh hoppas man kan köpa VIP och hoppas vi hinner få en biljett!!! annars dör jag!! :(

i love you god!<3

Den 2012-07-03, kl 18:30:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

My day!

Den 2012-07-03, kl 15:39:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår satt jag och kollade på film "american history x. Sen var jag inne på FB ett tag. När kloackan var vid halv 3 kom gick jag och la mig tror jag O.o aja håller inte reda på tiden!!! 
Imorse vaknade jag vid halv 12, klev upp, kolla på tv, gick ut och gick kom tillbaka, klippte gräset, kört bil, nu DATAAA!! haha fast ska snart gå ner och kolla om det går något bra på tven igen mahaha!!

true!

Den 2012-07-03, kl 02:35:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jaaa, igen jaaa!!!!<3

Den 2012-07-02, kl 21:12:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag var Ericas pappa hit och vi pratade om Justins konsert. Vi pratade om vart i skulle sitta osv, och jag trodde inte ens jag skulle få gå men ååh tydligen, tror jag iaf, varför skulle de annars prata om vart vi skulle sitta osv!!!? Åhh tack mamma och pappa!!!!<3
Hoppas vi hinner köpa biljetter nu också.... 
 

2 Juli

Den 2012-07-02, kl 21:03:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade vid 1, kollat på tv, kört bil, suttit vid datan, varit ute och gått, tv, data, tv kört OSV! That's my day dude!

OW my gawwhd!!

Den 2012-07-02, kl 16:04:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
http://www.fkpscorpio.se/sv/nyheter/e/36/justin-bieber-till-sverige/
http://www.fkpscorpio.se/sv/nyheter/e/36/justin-bieber-till-sverige/
http://www.fkpscorpio.se/sv/nyheter/e/36/justin-bieber-till-sverige/
THE BIEBBBZZ IS COMMMIING TO US!!!<3 

---

Den 2012-07-02, kl 16:02:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår var jag i Stugun till hmm halv 10?! inte länge iaf. 
Först gick jag till Sam, sen gick vi och var med Kevin och William, sen gick vi till Robin för han var på gymmet. När vi kom dit började det SPÖ regna, så vi satt under en bro? tror iaf det var en bro haha. sen cyklade vi i regnet ner till maken för Robin och Kevin skulle äta, sen gick vi bara ruuunnt!!! När Laura kom vid 9 eller vad nu klockan var så åkte vi typ hem direkt. Vi satt och kollade på en psykisk film, den heter "orphan", sjuk film.. Man var sjukt rädd efter filmen, så vart än vi gick gick vi tillsammans hahah, för ungen i filmen var SÅ HEMSK!!!!
Sen vid halv 4 gick vi och la oss i sängen och kollade på TV en stund för jag skulle vänta på Erica som skulle ringa mig från USA Efter ett tag somnade. Laura så jag gick också och la mig, sen vid 07.00 ringde hon! Hon sa att det var sjukt att hon var i USA och att resan tog sjukt länge så hon hade typ ont överallt :D men åh sjukt ju!!! <3
 

Blir stugun ikväll!!! :D

Den 2012-07-01, kl 16:33:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

1 Juli

Den 2012-07-01, kl 15:59:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har varit ute och kört lite bil, går bättre iaf :$$
Sen gick jag och duschade sen ikväll kanske jag ska in till Stugun, men inte säkert kommer säkert inte ha skjuts in..

ikke någe smink!..

New day!

Den 2012-07-01, kl 13:28:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En trött silvija! Nu får ni se hur jag ser ut på morgonen haha!!..
Sen jag kom hem igår har jag bara smsat, så somnade vid halv fem! hahah..

kom nyss hem från STUGUN!

Den 2012-07-01, kl 01:52:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom hem från stan, åkte lite bil sen åkte jag in till Stugun, va med Samanta, William, Robin och Kevin, vi satt först på lekplatsen sen gick vi hem till Kevins mormor och va där ett tag! ;) Sen gick vi hem till Robin och spelade TV spel hahah!! JAG ÄÄÄÄGDE!! Sen satt vi där och pratade OSV!!! 
Efter det gick vi ut för Petter var utanför, sen gick vi mot byn och jag åkte hem!! 
HÖRESS!!!
MEN SNYGG BILEN OR WHOOT!!!? haha..
haha, don't get mad dude!;)

© Headerbilder från Wallpapers Wide